Sa nama ste sigurni !


DOLAZAK NA ADRESU PO CIJELOJ HRVATSKOJ. ISPLATA ODMAH PO VIĐENJU !!!

Otkup i isplata vaseg vozila

Ukoliko imate rabljeni automobil za prodaju, slobodno nazovite i ponudite nam vozilo. Placamo bolje od drugih ! Isplatu i odjavu Vašeg vozila obavljamo ODMAH i snosimo stroškove prijenosa vlasništva..

Garancija na kupljena vozila

Možete se opustiti, svaki automobil dolazi sa jamstvom stanja vozila, sa jamstvom na vozilo do 18 mjesci, jamstvom povrata vozila, jamstvom stvarne kilometraže i s jamstvom vlasništva vozila..

Nase mogucnosti

1. Zamjena rabljeno za rabljeno

Ukoliko ste na našoj stranici pronašli rabljeno vozilo koje Vas interesira, a imate rabljeni auto koji bi ste željeli prodati, nudimo i mogucnost zamjene Vašeg rabljenog vozila za drugo rabljeno. Isto tako nudimo i mogucnost zamjene Vašeg rabljenog vozila za jeftinije rabljeno vozilo..

2. Zamjena Rabljeno za jeftinije

Nudimo mogucnost zamjene Vašeg rabljenog vozila za jeftinije rabljeno vozilo. Npr. imate auto vrijednosti 50.000 kn, ali Vam je preskup, a ipak imate potrebu za nekakvim vozilom, možete ga kod nas zamjeniti za auto vrijednosti npr. 15.000 kn, dok cemo Vam razliku od 35.000 kn isplatiti na Vaš racun..

3. Otkup vozila

Otkupna cijena vozila formira se putem Eurotax programa za procjenu rabljenih vozila, a Vaše cemo vozilo i pregledati u našem servisu. Isplata je moguca u istom danu.

4. Zamjena rabljeno za novo

Izvršit cemo brzu i tocnu procjenu Vašeg rabljenog vozila, te napraviti izracun nadoplate za novo vozilo. Vaše rabljeno vozilo možete koristiti do dolaska novog, kako bi prijelaz s rabljenog na novo vozilo bio cim ugodniji.

5. Ponudite vase vozilo

Nazovite nas na broj : 091-9007-624 i dogovorite mjesto i vrijeme za procjenu vaseg vozila